Тетяна Сліпачук ділиться досвідом у сфері міжародного арбітражу на Форумі EuroLawyer 2009

07/04/2009

2-3 квітня 2009 року в Лондоні, Великобританія, пройшов другий СНД - ЄС юридичний Форум "EuroLawyer 2009", на якому провідні юристи, представники державних органів і керівники великих міжнародних компаній обговорювали важливі в нестабільних економічних умовах для країн СНД і ЄС правові питання.

У центрі уваги делегатів були актуальні теми, серед яких еволюція угод M&A, останні тенденції в антимонопольній практиці країн СНД і ЄС, методи фінансування в умовах фінансової кризи, вплив кризи на міжнародні комерційні спори тощо.

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» на Форумі представляли партнер Тетяна Сліпачук і старший юрист Марія Ніжнік. Пані Сліпачук виступила з доповіддю на тему «Міжнародний арбітраж: докази й доведення». Серед українських делегатів у роботі форуму крім представників провідних юридичних фірм також взяли участь в.о. голови АМК України А. Мельниченко, заступник Голови НБУ А. Савченко, заступник міністра юстиції України В. Богатир.

Як відзначили представники "Василь Кісіль і Партнери", такі заходи сприяють ефективному співробітництву з метою встановлення партнерських взаємин, пошуку нових контактів, а також є гарною площадкою для обміну досвідом.

У цей же час у Лондоні проходив саміт G-20, на якому лідери двадцяти найбільш розвинених в економічному плані держав обговорювали реформування міжнародної фінансової системи.