Старший юрист Іван Юрченко взяв участь у загальних зборах членів International Fiscal Association (українська філія), що проводилися за участі Юрія Гладуна

24/02/2009

Старший юрист ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Іван Юрченко взяв участь у загальних зборах членів International Fiscal Association (українська філія), що проводилися 12 лютого 2009 року за участі Юрія Гладуна, начальника управління міжнародних зв'язків Державної податкової адміністрації України.

У ході зборів пан Гладун познайомив присутніх з позицією ДПАУ стосовно застосування конвенцій про уникнення подвійного оподаткування з Кіпром і Нідерландами, перспективами розробки конвенції з Люксембургом. Учасники були проінформовані про хід узгодження з податковою службою Нідерландів спільної із ДПАУ позиції щодо кваліфікаційних вимог, необхідних для застосування положень про звільнення від оподатковування дивідендів у джерела виплати.

Іван Юрченко вважає, що Нідерланди по праву вважаються однієї з найбільш сприятливих юрисдикцій для потреб податкового планування в ході інвестування і забезпечення ефективного корпоративного управління бізнесом в Україні. ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" має багатий досвід ефективного структурування M&A угод і інвестиційних проектів для цілей оподатковування й уважно стежить за змінами податкового та інвестиційного законодавства, практикою його застосування в Україні.