Старший юрист ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Наталя Микольска провела майстер-клас на Всеукраїнській правничій школі з права Світової Організації Торгівлі

17/11/2008

14-16 листопада 2008 року у м. Донецьк відбулась Всеукраїнська правнича школа з права Світової організації торгівлі, що була організована Лігою Студентів Асоціації Правників України. Генеральним партнером та спонсором цьогорічного заходу для студентів-правників виступила юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери». У школі з права СОТ взяли участь понад 50 студентів з 12 регіонів України і понад 20 ВУЗів.

Наталя Микольська, старший юрист ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", яка має значний досвід у галузі міжнародної торгівлі та представництва інтересів клієнтів в торгівельних розслідуваннях, була запрошена провести майстер клас на Всеукраїнській школі з права СОТ.

У своїй доповіді на тему "Заходи торгівельного захисту за законодавством України" пані Микольська охопила питання загальної характеристики та цілей заходів торгівельного захисту за законодавством України, висвітлила практичні аспекти проведення антидемпінгових, антисубсидійних та захисних розслідувань. Окремо було проведено case study по декількох торгівельних розслідуваннях.

Проведений захід надав можливість учасникам не лише поглибити свої теоретичні знання в сфері права Світової організації торгівлі та отримати практичні навички щодо його застосування в нинішніх економічних умовах, але й поспілкуватись в дружній та невимушеній атмосфері з визнаними експертами та майбутніми колегами в цій сфері.