ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» отримує визнання міжнародного видання World Trademark Review 1000 2021

19/02/2021

Практику інтелектуальної власності «Василь Кісіль і Партнери» було визнано однією з провідних в сфері інтелектуальної власності в Україні за результатами нещодавнього дослідження, проведеного міжнародним виданням World Trademark Review 1000 2021.

Дослідники відзначають: «Боротьба з контрафактною продукцією – це один з провідних напрямків діяльності фірми «Василь Кісіль і Партнери», що працює в сфері корпоративного права і поєднує в собі вміння забезпечити стягнення з порушника шкоди в максимальному обсязі з дієвими засобами протидії паралельному імпорту. Не дивно, що такий професіоналізм високо цінується з-поміж авторитетних представників різних галузей, а саме, виробників товарів повсякденного попиту, лікарських засобів, предметів розкоші, а також сфери азартних ігор».

Іларіона Томарова було особисто рекомендовано як провідного юриста в сфері захисту прав на торговельні марки. Його поважають як «стратега, відомого завдяки своєму гострому розуму та ретельному ставленню до виконання завдань своїх клієнтів. Він часто вдається до планування сміливих процесуальних ходів, які ґрунтуються на постійних дослідженнях та розробках. Він часто вдається до планування сміливих процесуальних ходів, які ґрунтуються на постійних дослідженнях та розробках». «Він провідний фахівець з питань інтелектуальної власності з невичерпним потенціалом новаторства, один з авторів у сфері інтелектуальної власності, що має найчисельнішу читацьку аудиторію в країні».

Видання World Trademark Review 1000 визначає провідних професіоналів, які надають юридичні послуги з питань торговельних марок в усьому світі. Рейтинг укладається за результатами дослідження, що охоплює понад 70 юрисдикцій.