Василь Кісіль і Партнери – лідер рейтингу Chambers High Net Worth 2021

10/08/2021

У 2021 році авторитетне міжнародне видання Chambers вперше опублікувало рейтинг українських юридичних фірм у сфері High Net Worth (приватні клієнти та управління приватним капіталом).

Практика приватних клієнтів Василь Кісіль і Партнери, яку очолюють партнерка Оксана Войнаровська та партнер Олександр Бородкін, посіла першу сходинку рейтинга: «Практика приватних клієнтів Василь Кісіль і Партнери займається питаннями спадкування, у тому числі спадковими спорами, а також працює в сфері сімейного права. Більша частина її роботи носить транскордонний характер. Фірма вирізняється «потужною практикою приватних клієнтів» – відзначають українські колеги-юристи – «вони справжні експерти в питаннях захисту активів». За словами юриста міжнародної юридичної фірми у сфері управління приватним капіталом: «Це дуже потужна фірма в Україні, що може вирішити велику кількість питань для власників приватного капіталу. Вона працює надзвичайно кваліфіковано та вміло налагоджує співпрацю з іншими».

Оксана Войнаровська отримала найвищі індивідуальні рекомендації видання: «Я б дав високі рекомендації Оксані саме за її роботу над транскордонними питаннями» – зазначає один із клієнтів, додаючи: «Вона надзвичайно відверта і здатна відповісти на складні запитання і нею приємно мати справу».

Дослідження Chambers High Net Worth проводиться в 200 юрисдикціях, в яких одержуються сотні тисяч відповідей від клієнтів, більшість з яких – шляхом детального опитування.