Василь Кісіль і Партнери - юридичний радник злиття індустріального сегмента Ingersoll Rand і Gardner Denver

23/04/2020

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" виступила юридичним радником в українській частині глобальної міжнародної трансакції, яка завершилася злиттям індустріального сегмента Ingersoll Rand і Gardner Denver.

У березні 2020 р. транснаціональна компанія Ingersoll-Rand Plc оголосила про успішне завершення виділу свого індустріального сегмента та його злиття з компанією Gardner Denver. У результаті злиття утворилась компанія Ingersoll Rand Inc., акції якої торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі. Компанія очікує, що проведена інтеграція забезпечить синергетичний ефект у розмірі 250 млн доларів США.

Команда Василь Кісіль і Партнери супроводжувала українську частину злиття, включно з передачею часток в українській юридичній особі IR Ukraine на користь нової холдингової компанії.

Над проєктом працювала команда у складі старшого юриста Анатолія Пашинського і юриста Артема Шматова під керівництвом партнера Володимира Ігоніна

Ingersoll Rand є провідною світовою компанією з широким спектром інноваційних продуктів у сфері насосних технологій, мастильного обладнання, енергетики, деталей для спецтехніки та медичних приладів. Компанія надає послуги і пропонує комплексні рішення для оптимізації промислових процесів.