Василь Кісіль і Партнери консультують ODASCO щодо придбання сонячної електростанції потужністю 4.9 МВт у Черкаській області

24/09/2019

ODASCO, провідна компанія з інноваційної автоматизації та послуг у сфері електрифікації увійшла на український ринок відновлюваної енергетики придбавши проект сонячної електростанції потужністю 4.9 МВт. Проект буде реалізовано у Черкаській області.

Василь Кісіль і Партнери виступили юридичним радником ODASCO з усіх питань стосовно трансакції, включаючи консультування щодо укладення попереднього договору купівлі-продажу електроенергії за "зеленим" тарифом та "зелених" аукціонів, правову перевірку проекту та підготовку пакету документів на його придбання, а також ведення переговорів.

Проект супроводжувала команда Василь Кісіль і Партнери з альтернативної енергетики у складі партнера Олександра Бородкіна та юристок Іванни Родіонової, Тетяни Ревуцької та Марії Чабан.

Компанія ODASCO заснована у червні 1994 року в Аммані, Йорданія. З 1998 року штаб-квартира знаходиться у місті Дубай, ОАЕ, має представництва в ОАЕ, Катарі, Омані, Кувейті, Йорданії та, з 2019 року - в Україні.

Напрямками діяльності ODASCO є будівництво у сфері електрифікації, виконання робіт з наднизькою напругою, відновлювальна енергетика, технології розумного міста, телекомунікаційна інфраструктура та промислова автоматизація.