Василь Кісіль і Партнери отримують високі рекомендації Chambers Global 2023

17/02/2023

Chambers Global 2023, один із найбільш авторитетних юридичних рейтингів у світі, високо оцінює  ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» у сферах вирішення спорів та корпоративного права / злиттів і поглинань.

Цього року рейтинг відійшов від традиційного розподілу рекомендацій за місцями (1-4 місця), опублікувавши натомість єдиний перелік рекомендованих фірм (Spotlight).

Практика вирішення спорів отримала високу оцінку видання: «Василь Кісіль і Партнери мають потужну практику вирішення спорів та надзвичайний досвід як у національному, так і в міжнародному судовому процесі».

Андрій Стельмащук, керуючий партнер фірми, входить до переліку рекомендованих професіоналів завдяки досвіду у податкових спорах.

Chambers Global відзначає авторитет та експертизу партнера Олега Альошина у сфері міжнародного арбітражу. Пан Альошин, зазначає видання, «представляє клієнтів із найрізноманітніших індустрій, включаючи будівництво, нерухомість та енергетику».

Високі рекомендації за результатами дослідження отримала практика корпоративного права / злиттів і поглинань.

Рейтингом відзначений партнер та керівник практики Володимир Ігонін, який консультує клієнтів з питань корпоративного врядування, а також супроводжує складні національні та міжнародні трансакції.

Chambers Global – один із найбільш відомих довідників в галузі юриспруденції, який щорічно проводить аналіз ринків і визначає найавторитетніших професіоналів та топові юридичні фірми у понад 200 юрисдикціях.