Фірма "Василь Кісіль і Партнери" посилює свої позиції в рейтингу юридичних фірм The Chambers Europe 2008

20/05/2008

Юридична фірма "Василь Кісіль і Партнери" займає найвищі позиції в рейтингу кращих юридичних компаній України за результатами щорічного дослідження Chambers Europe

У новому рейтинговому виданні за 2008 рок фірма "Василь Кісіль і Партнери" була названа лідером у трьох із п'яти галузей практики, таких як: судова практика, корпоративне та комерційне право і нерухомість.

Chambers Europe надає рейтингову оцінку та рекомендації юридичним компаніям Європи, аналізуючи їх потенціал правових знань, професійну компетентність, обізнаність в комерційних питаннях, старанність і виконання зобов'язань перед клієнтами на національному та регіональному рівні. Основою для рейтингу є численні поглиблені інтерв'ю з клієнтами, які оцінюють репутацію та компетентність європейських фахівців з правових аспектів бізнесу.

Респонденти оцінили старшого партнера фірми Василя Івановича Кисіля як "- майстра своєї справи, що дав безцінні знання кращим юристам України. Він досі є беззаперечним авторитетом". Олег Макаров, Вадим Беляневич та Олексій Філатов отримали високі рекомендації і були названі "зірками і - видатними професіоналами судової справи". Олександр Хоменко був відмічений як "перспективний партнер, що використовує конструктивний підхід у досягненні поставленої мети".