ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» проконсультувала найбільшого шведського виробника обладнання щодо звільнення генерального директора в українській філії

25/03/2016

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» виступила юридичним радником найбільшого шведського виробника обладнання щодо звільнення генерального директора в українській філії. Юристи ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» супроводжували переговорний процес щодо припинення трудових відносин, який завершився підготовкою та підписанням двосторонньої угоди про припинення трудових відносин.

Команда ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», що складалася з юриста Олександра Мельника та партнера Оксани Войнаровської, розробила та реалізувала стратегію переговорів із генеральним директором, яка максимально відобразила інтерес роботодавця. 

«Звільнення топ-менеджера є самою вразливою категорією трудових спорів. Непередбачуваність таких переговорів несе репутаційні ризики як для компанії-роботодавця, так і для самого топ-менеджера. Тому, вкрай важливим є збереження конфіденційності на всіх етапах переговорів, а також підконтрольність всього процесу юристам, які несуть відповідальність перед клієнтом та відповідність українському законодавству», - зазначила Оксана Войнаровська, керівник практики праці та зайнятості ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».