ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» - головний партнер Всеукраїнських судових дебатів з цивільного права і процесу ім. Станіслава Дністрянського

10/11/2008

6 - 7 листопада 2008 року у Львові відбулися VII Всеукраїнські судові дебати з цивільного права і процесу ім. Станіслава Дністрянського. Цьогорічний дебатний турнір, як і турнір минулого року, проходив за підтримки юридичної фірми "Василь Кісіль і Партнери".

Вперше саме у такому форматі дебати були проведені у 2001 році. З того часу кількість команд зросла більше, ніж у двічі. Окрім того, з кожним роком підвищується рівень підготовки учасників та зростає престижність змагань.

Цього року в змаганнях взяли участь представники 21 команди – студенти з різних вищих учбових закладів України. Дебати проходили у два етапи – півфінал та фінал. Півфінальна фабула стосувалась проблемних питань визнання договору недійсним та викликала палкі дискусії серед команд. Фінальна фабула дебатів була присвячена питанням права інтелектуальної власності. Усі судді та гості змагань відзначили складність запропонованих у фабулах питань та неординарність підходів учасників дебатів до їх розв’язання.

Спеціальним гостем дебатів був старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Андрій Стельмащук, який також входив до складу суддівської колегії. «Одним із пріоритетних напрямків соціальної відповідальності ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", - зазначив Андрій Стельмащук, - є підтримка суспільних проектів, спрямованих на розбудову демократичного суспільства та сприяння розвитку молодих талантів. Сподіваємось, наші спільні проекти з Лігою студентів АПУ дозволятимуть нам і надалі всебічно підтримувати та заохочувати студентів до поглиблення теоретичних знань та закріплення практичних навиків роботи з правом».