Отримавши перемогу в безпрецедентній в історії «Юридичної премії» кількості номінацій ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» знову стає фірмою року

08/06/2009

5 червня 2009 року юридична еліта України зібралася в готелі Hyatt Regency, Київ, для участі в грандіозній події року - церемонії вручення «Юридичної премії 2009 року», яка організована виданням “Юридична практика”. Метою нагородження було визначення тих професіоналів юриспруденції (як компаній, так і окремих осіб), які продемонстрували найвидатніші досягнення в різних сферах юридичної практики.

У своєму вступному слові шеф-редактор видання «Юридична практика» Юрій Забара привітав більше 200 провідних юристів і топ-менеджерів найбільших компаній, які взяли участь у церемонії, відзначивши, що: “Зацікавленість цього року була просто фантастичною, заявок було більше, ніж коли-небудь раніше. У цих обставинах ми ще раз отримали підтвердження тому, що цей захід стає все більш популярним і що «Юридична премія» одержує визнання серед представників професії».

У процесі оголошення переможців Третьої Щорічної Юридичної Премії стало очевидним, чому ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» другий рік поспіль стала Юридичною Фірмою Року. Перемога в шести номінаціях ще раз доводить, що це - фірма з повним спектром сильних практик і лідер юридичного ринку України.

Денис Лисенко, керівник практики антимонопольного й конкурентного права, прийняв нагороду в номінації «Юридична фірма року в сфері конкурентного права», подякувавши своїй команді за її самовідданість і мотивацію, які вже приносили їм перемогу в даній номінації в 2007 році.

Вже другий рік поспіль судова практика ВКП під керівництвом Олексія Філатова була визнана кращою в країні, маючи у своєму складі старшого радника Вадима Беляневича, який був визнаний кращим судовим юристом.

У номінації «Кращий юрист у сфері нерухомості», де ВКП була представлена двома фахівцями, нагорода була присуджена керівникові практики нерухомості й будівництва Олегу Альошину. Пан Альошин подякував своїм колегам, і, зокрема, іншому номінанту Наталії Доценко-Білоус, за чудову роботу протягом року, що, без сумніву, був одним із самих складних для сектору нерухомості й будівництва.

Керуючий партнер ВКП Олег Макаров також був удостоєний спеціальної нагороди «За видатні професійні досягнення» (вибір редактора газети «Юридична практика»). У той час як українське юридичне співтовариство насолоджувалося фінальною частиною банкету під звуки чудових оперних витворів у виконанні дуету «Барселона», за столиком ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», де крім зазначених переможців і номінантів були присутні старший юрист Анна Бабич і керівник департаменту зв'язків із громадськістю й розвитку бізнесу Тетяна Сабітова, дружно святкували той самий командний підхід, що привів фірму до цієї безпрецедентної перемоги.