«Василь Кісіль і Партнери» захистила інтереси шведського виробника у податковому спорі

10/10/2016

Юристи «Василь Кісіль і Партнери» успішно представили інтереси шведського інвестора, визнаного світового лідера у виробництві та постачанні високопродуктивних металорізальних інструментів, у податковому спорі. 

В результаті, рішенням суду були скасовані податкові повідомлення-рішення, якими збільшені грошові зобов’язання з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у зв’язку з начебто нереальністю операцій з придбання юридичних послуг, послуг з підбору персоналу та організації перевезення. 

Тетяна Бережна, юрист податкової практики «Василь Кісіль і Партнери» зазначила: «Особливістю даного спору є те, що в акті перевірки, висновки якого стали підставою для прийняття оскаржуваних податкових повідомлень-рішень, податкові органи традиційно ставлять під сумнів не лише реальність послуг з перевезення, які придбавалися нашим клієнтом у контрагентів. У даній справі фіскальні органи хибно вважали нереальними юридичні послуги, які раніше надавалися клієнту нашою ж компанією у інших судових спорах. Проте ми успішно довели судам безпідставність таких висновків нашого опонента у цьому податковому спорі». 

До проекту були залучені керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери» Андрій Стельмащук та юристи Тетяна Бережна і Максим Максимов.