"Василь Кісіль і Партнери" – учасник Щорічної Конференції Асоціації Юристів України

12/06/2009

10-12 червня 2009 року у Львові (Україна), під егідою Асоціації юристів України відбулося найбільше у країні зібрання представників юридичних фірм та корпоративних юристів.

Під час конференції були проведені круглі столи та засідання цілого ряду комітетів і секцій Асоціації, під час яких обговорювалися актуальні на сьогодні юридичні питання, були проведені тренінги в рамках Конвенції з прав людини Ради Європи, спільний круглий стіл Асоціації юристів Німеччини і т.п.

Юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери» взяла активну участь у роботі конференції. Цього року захід відвідав старший партнер Василь Іванович Кисіль, керуючий партнер Олег Макаров, партнер Олександр Хоменко, старший юрист Андрій Стельмащук, юристи Сергій Денисенко та Олексій Случ.

Також, в рамках конференції пройшло чергове засідання Правничої Асамблеї, найвищого органу Асоціації, на якому було переобрано склад керівництва. Олег Макаров був повторно обраний членом Правління Асоціації. На засіданні Асамблеї були визначені основні напрямки діяльності на 2009-2011 роки, була затверджена нова редакція Статуту Асоціації, Етичні правила юриста та Етичний кодекс поведінки Європейських юристів.