Партнер "Василь Кісіль і Партнери" Олег Альошин розкрив тему готовності законодавства України до умов СОТ на закритій конференції в Лондоні

22/05/2008

14 травня 2008 року напередодні довгоочікуваного вступу України до СОТ, що відбувся 16 травня 2008 року, партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Олег Альошин виступив на закритій конференції в Лондоні, яка була організована юридичною компанією "Bryan Cave" та Україно-Британським Сіті Клубом.

Ця зустріч зібрала виключно урядовців та спеціалістів, які мають значний досвід в питаннях СОТ. На конференції виступили Валерій П'ятницький, заступник міністра економіки України та ключова фігура в переговорах зі вступу України до СОТ; Джон Кук, голова Комітету з питань ліберизації торгівлі в сфері ринку послуг (LOTIS), Марк Нгуэн, старший радник групи інтернаціональної торгівлі "Bryan Cave", та Олег Альошин, партнер та керівник практики міжнародної торгівлі і міжнародного арбітражу ЮФ "Василь Кісіль і Партнери".

Як повідомив Олег Альошин, у разі виконання Україною всіх зобов'язань стосовно доступу до ринку послуг, країна отримає один із найліберальніших ринків послуг в регіоні. Також на конференції пан Альошин торкнувся ряду важливих питань, що стосувалися нещодавніх змін в законодавстві та особливостей національного законодавства в сфері торгових розслідувань в контексті вступу до СОТ.