Chambers Global 2019 рекомендує «Василь Кісіль і Партнери» у сфері вирішення спорів та корпоративному праві

15/02/2019

Chambers Global, одне з найбільш авторитетних юридичних видань у світі, високо рейтингує ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» у сферах вирішення спорів та корпоративного права / злиттів і поглинань.

Практика вирішення спорів посідає найвищі сходинки рейтингу. Партнер Олег Макаров отримав статус «видатного професіонала» завдяки надзвичайному досвіду у сфері вирішення спорів. Клієнти зазначають, що він є «дуже помітною та авторитетною фігурою» на українському юридичному ринку.

Високу оцінку видання отримав Андрій Стельмащук, керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери» за суттєвий досвід у вирішенні податкових спорів.

Chambers Global відзначає авторитет та експертизу партнера Олега Альошина у сфері міжнародного арбітражу. Пан Альошин, зазначає видання, «представляє клієнтів із найрізноманітніших індустрій, включаючи енергетику та природні ресурси, транспорт та телекомунікації».

Високі рекомендації за результатами дослідження отримала практика корпоративного права / злиттів і поглинань.

Василь Іванович Кисіль, старший партнер, визнаний професіоналом найвищого рівня, який «надає стратегічні поради» по найбільш значущих проектах фірми.

Вперше рейтингом відзначений партнер Володимир Ігонін, за досвід у сфері корпоративних реструктуризацій. «Він має клієнтоорієнтований підхід», «всі комунікації проходять легко та ефективно», - говорять джерела про В.Ігоніна.

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» вже понад 12 років поспіль отримує високу оцінку професійної діяльності від одного із найбільш відомих та авторитетних видань в галузі юриспруденції Chambers Global.