Іларіон Томаров - керівник практики інтелектуальної власності «Василь Кісіль і Партнери»

20/12/2017

Іларіон Томаров приєднався до «Василь Кісіль і Партнери» в якості керівника практики інтелектуальної власності.

Іларіон спеціалізується на судовому захисті прав інтелектуальної власності, захисті активів IT компаній, супроводі проектів електронної комерції, проведенні правових перевірок у сфері інтелектуальної власності та захисту даних.

Пан Томаров має значний досвід роботи в українських та міжнародних юридичних фірмах, а також в якості корпоративного юрисконсульта з інтелектуальних прав у компанії «Nemiroff».

«Ми раді вітати Іларіона Томарова у команді «Василь Кісіль і Партнери». Досвід та професійні навички Іларіона відповідають високим вимогам клієнтів практики інтелектуальної власності, серед яких – як IT стартапи, так і великі міжнародні компанії», - зазначив Андрій Стельмащук, керуючий партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

«Василь Кісіль і Партнери» - одна з небагатьох фірм, де я мріяв працювати, змінивши свій професійний шлях з корпоративного юриста на консультанта. Я поділяю цінності довіри, лідерства та відповідальності, які сповідує «Василь Кісіль і Партнери» і радий, що маю можливість розвивати практику інтелектуальної власності фірми у колі однодумців», - сказав Іларіон Томаров.