Олег Альошин рекомендований рейтингом The Arbitration Powerlist: CIS & Caucasus 2020

16/11/2020

Цього року було вперше опубліковано міжнародний рейтинг The Arbitration Powerlist: CIS & Caucasus від видавництва The Legal 500. Олег Альошин, партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» увійшов до переліку найкращих юристів у сфері арбітражу, які практикують в Україні, Азербайджані, Білорусії, Вірменії, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Росії та Узбекистані.

Олег Альошин займається юридичною практикою з 1992 року та представляє клієнтів у третейських судах в Україні й за кордоном, веде арбітражні справи під егідою Арбітражного інституту Торговельної палати м. Стокгольма (SCC), МТП (ICC), Лондонського міжнародного третейського суду (LCIA) та ЮНСІТРАЛ, є представником України в Міжнародній торгово-промисловій палаті (ICC) з питань арбітражу та альтернативних методів вирішення спорів.

Рейтинг The Arbitration Powerlist: CIS & Caucasus 2020 складено на основі якісного дослідження за участі аналітиків, провідних арбітрів, арбітражних інституцій та корпоративних юристів.

The Legal 500 – це одне із найбільш авторитетних міжнародних юридичних видань, яке проводить дослідження протягом 33 років у понад ніж 100 країнах світу.