Розробка політик безпеки для JA Ukraine

08/02/2023

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" розробила політики безпеки для Junior Achievement Ukraine (JA Ukraine). 

JA Ukraine є частиною JA Europe і JA Worldwide – однієї з найбільших у світі мереж міжнародних неурядових організацій, що понад 100 років готує молодих людей до працевлаштування та підприємництва. Мережа JA нараховує близько 590 000 волонтерів і викладачів та працює з більш ніж 10 мільйонами дітей у 100 країнах світу. Навіть в умовах війни український офіс JA продовжує проводити в Україні освітні заходи для молоді. 

Команда Василь Кісіль і Партнери розробила для JA Ukraine Політику безпеки під час проведення навчальних заходів та Положення з оцінки ризиків. Документи допомагають обрати безпечне місце для проведення заходу в умовах воєнного часу та визначають алгоритм дій учасників у разі виникнення певної надзвичайної ситуації (повітряна тривога, влучання ракети чи снаряду в будівлю, пожежа, хімічна атака, теракт тощо). Розроблені політики поєднують вимоги законодавства, актуальні рекомендації державних органів, а також світовий практичний досвід зменшення ризиків у надзвичайних ситуаціях.

Юрій Токарський, Голова JA Ukraine: "Для нас особливо важливо, що Junior Achievement продовжує свою діяльність в Україні та надає українській молоді доступ до навчання навичкам підприємництва і підготовки до працевлаштування. Ми солідарні з українською молоддю, яка щодня долає безпекові виклики, пов’язані з російською агресією. Політики безпеки, розроблені командою Василь Кісіль і Партнери, допоможуть JA Ukraine проводити заходи за найвищими стандартами безпеки".

Над проєктом працювала команда Василь Кісіль і Партнери у складі радника Анатолія Пашинського і юриста Марка Головача під керівництвом партнера Володимира Ігоніна.