Тетяна Сліпачук увійшла до складу партнерів АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери»

26/12/2008

24 грудня 2008 року на зборах партнерів Адвокатського об'єднання «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» була прийнято одностайне рішення про обрання старшого радника фірми Тетяни Сліпачук партнером фірми.

Тетяна Сліпачук приєдналася до колективу «Василь Кісіль і Партнери» в 2004 році й дотепер обіймала посаду старшого радника фірми, а також керівника практики міжнародної торгівлі і міжнародного арбітражу.

Тетяна Сліпачук є визнаним експертом в області міжнародного права і міжнародного арбітражу, дійсним членом Королівського інституту арбітрів (Лондон, Великобританія), значиться в списках ряду провідних міжнародних арбітражних інститутів. Пані Сліпачук має значний досвід арбітражної практики та консультування клієнтів з питань міжнародної торгівлі, контрактного структурування, франчайзингу й дистрибуції. Видання The International Who’s Who of Commercial Arbitrators 2007, 2008 рекомендує її як міжнародного арбітра.

Приєднання Тетяни Сліпачук до складу партнерів ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» є знаковою подією, що свідчить про активне зростання фірми. На сьогоднішній день юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери» – це компанія з багаторічним досвідом, що належить до числа провідних юридичних фірм України, має відмінну репутацію, та відзначається унікальним професіоналізмом і незмінно високим рівнем надання послуг. Заснована у 1992 році, наразі фірма об'єднує 7 партнерів, 65 досвідчених і висококваліфікованих юристів, які ретельно дотримуються міжнародних професійних та етичних стандартів. Фірма «Василь Кісіль і Партнери» надає юридичні послуги українським компаніям та міжнародним корпораціям, що працюють в Україні.

Коментуючи призначення Т. Сліпачук, керуючий партнер фірми Олег Макаров, відзначив, що цей крок є логічним розвитком стратегії ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», спрямованої на розширення складу партнерів і послідовний розвиток практик.

"Для мене цей крок є, перш за все, якісно новим етапом розвитку очолюваної мною практики, що відповідає загальній стратегії фірми, і моїм особистим професійним очікуванням" – додає Тетяна Сліпачук.