The Legal 500 підтверджує лідерство «Василь Кісіль і Партнери» у 2016 році

14/04/2016

Відповідно до результатів дослідження The Legal 500, одного із найавторитетніших міжнародних юридичних видань, 6 практик ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» отримали високі рекомендації у 2016 році. 

Практика нерухомості та будівництва посіла перше місце рейтингу. Юристи «Василь Кісіль і Партнери» надають «послуги надзвичайно високого рівня», - зазначає редакція видання. Персональні рекомендації отримали партнери фірми Олег Альошин, а також Олександр Бородкін, який, за відгуками, «розуміється на специфіці бізнесу в Україні». 

Виданням високо оцінюється практика вирішення спорів, у її рамках професійне визнання отримав партнер «Василь Кісіль і Партнери» Олег Макаров. Керуючий партнер Андрій Стельмащук та партнер Олег Альошин також названі лідерами у судовій практиці та практиці міжнародного арбітражу відповідно. 

Фірма отримала високу оцінку у рейтингу податкової практики, а її керівник, Андрій Стельмащук відмічений виданням за юридичний супровід податкових спорів.

Практика енергетики та партнер Олег Альошин відзначені рейтингом за активний супровід проектів у цій галузі.

Також, виданням рекомендовані практики корпоративного права/злиттів та поглинань і банків та фінансів.

Понад 15 років The Legal 500 визнає ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» лідером українського ринку юридичних послуг. Видання проводить дослідження протягом 28 років, у понад ніж 100 країнах світу.