"Василь Кісіль і Партнери" консультують НСТУ з питань реформи регіональної структури

08/12/2017

За сприяння Ради Європи вже протягом двох місяців юридична фірма "Василь Кісіль і Партнери" виконує функції юридичного радника зі змін у регіональній структурі Публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України".

Юристи фірми забезпечили НСТУ комплексну юридичну підтримку на всіх етапах реформи, включаючи аналіз актуальної структури і штату компанії.

Спільно з директорами центральної дирекції ПАТ "НСТУ" юристи також розробляли загальну стратегію та покроковий алгоритм оптимізації штату працівників Суспільного.

"Побудова незалежного суспільного мовника в Україні – дуже амбітний та важливий проект, тому ми раді бути причетними до тих реформ, які зараз проводить команда Суспільного", – коментує співпрацю Оксана Войнаровська, партнер практики праці та зайнятості юридичної фірми "Василь Кісіль і Партнери".

"Ця юридична компанія – одна з найкращих в країні, тож ми раді, що фахівці найвищого рівня беруть участь у плануванні та проведенні реформ регіональної структури Суспільного. Попереду найскладніший етап – імплементації усіх наших планів. Впевнений, що професійний юридичний супровід дозволить нам пройти його успішно та з дотриманням усіх законодавчих норм", – зазначив виконавчий директор ПАТ "НСТУ" Олександр Лієв.

Опубліковано: UA:Перший, 07 грудня 2017 р.