«Василь Кісіль і Партнери» посідає найвищі сходинки рейтингу The Legal 500 2018

12/04/2018

Згідно з авторитетним міжнародним юридичним виданням The Legal 500, ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» – найкраща юридична фірма у сфері вирішення спорів, банків, фінансів та ринків капіталу, а також нерухомості і будівництва, оподаткування, праці та зайнятості. Фірма також отримала високі рекомендації в таких практиках як комерційне право, корпоративне право / злиття та поглинання, конкурентне право, енергетика та приватні клієнти.

Практика вирішення спорів ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» посіла першу позицію рейтингу The Legal 500. Клієнти фірми «вражені досконалістю її роботи». Індивідуальні визнання отримали партнер Олег Альошин та керуючий партнер Андрій Стельмащук.

Опитані клієнти віддають належне «бездоганному обслуговуванню в складних юридичних питаннях» практики банків, фінансів та ринків капіталу. Рекомендації отримали партнери Олександр Бородкін та Анна Сісецька.

Видання The Legal 500 також називає ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» найкращою фірмою в практиці нерухомості та будівництва. Партнера Олександра Бородкіна, який очолює практику, визнано «провідним юристом».

Практика оподаткування на чолі з Андрієм Стельмащуком отримала високі оцінки від аналітиків. Старшого юриста Тетяну Бережну названо «юристом наступного покоління».

Практика праці та зайнятості отримала високі визнання від клієнтів, які називають її «однією з найкращих в Україні». Високі рекомендації отримали «розумна, професійна» партнер Оксана Войнаровська та «юрист наступного покоління» Валерія Савчук.

Практика корпоративного права та злиттів і поглинань фірми визнана «надзвичайно професійною, з досконалими галузевими знаннями» Видання відзначило професійні досягнення партнерів Володимира Ігоніна, Анни Сісецької та Олександра Бородкіна.

Видання визнає «беззаперечно видатну» команду практики конкурентного права на чолі з партнером Анною Сісецькою.

Сімейне право, оподаткування та управління активами – це ключові напрямки практики приватних клієнтів ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», команда якої є «високопрофесійною». Високі рекомендації отримала керівник практики Оксана Войнаровська.

Видання також відзначає значний досвід практик енергетики та інтелектуальної власності ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

The Legal 500 – це одне із найавторитетніших міжнародних юридичних видань, яке проводить дослідження протягом 29 років у понад ніж 100 країнах світу.