World Trademark Review 1000 рекомендує Василь Кісіль і Партнери у сфері інтелектуальної власності

02/03/2020

Міжнародне рейтингове видання World Trademark Review 1000 (WTR 1000) включає «Василь Кісіль і Партнери» до переліку юридичних фірм-лідерів у сфері інтелектуальної власності.

Дослідники зазначають: «Василь Кісіль і Партнери давно зарекомендували себе на ринку та є неперевершеним розробником складної, дієвої стратегії захисту торговельної марки. Фірма є гідним вибором для отримання стратегічних консультацій з місцевого права, але беззаперечно демонструє найвищі результати, представляючи інтереси клієнтів у спорах з міжнародним елементом».

Керівник практики інтелектуальної власності Іларіон Томаров отримує позитивні відгуки про свою роботу: «Іларіон – це креативний та дієвий захисник торговельних марок, який до того ж наділений неабиякими дослідницькими навичками. Він демонструє нетрадиційний підхід і пропонує чудові рішення. Його вирізняє енергійність, здатність осягнути загальну картину, а також спрямованість на консультування доступною мовою, зрозумілою для представників ділових кіл, а не лише юристів”.

Видання World Trademark Review 1000 визначає провідних професіоналів, які надають юридичні послуги з питань торговельних марок в усьому світі. Рейтинг укладається за результатами дослідження, що охоплює понад 70 юрисдикцій.