ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" отримує найвищі рейтинги від Legal 500 за 2019 рік в 11 практиках

10/04/2019

Міжнародне юридичне видання The Legal 500, яке щорічно вивчає та рекомендує провідні юридичні фірми, схвально відзначає ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" як найкращу юридичну фірму в таких практиках, як вирішення спорів, нерухомість і будівництво, оподаткування, праця та зайнятість, приватні клієнти та кримінальне право. Високі рекомендації отримали такі практики, як банківське та фінансове право, корпоративне право / злиття та поглинання, конкурентне право та інтелектуальна власність.

Як відзначає видання The Legal 500, практика вирішення спорів "вражає ретельністю та здатністю бездоганно орієнтуватися в складних питаннях права". Високі рекомендації отримали партнер Олег Альошин та керуючий партнер Андрій Стельмащук.

Практика нерухомості та будівництва ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" також отримала високі рекомендації від юридичного видання. Партнера Олександра Бородкіна, який очолює практику, визнано "провідним юристом".

Практика оподаткування отримала високі оцінки від аналітиків: "Керуючий партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Андрій Стельмащук переважно спеціалізується на податкових судових спорах". Радника Тетяну Бережну названо “юристом наступного покоління".

Команда практики праці та зайнятості має "глибокі знання та значний досвід, і підходить до кожного завдання з відповідальністю та надзвичайною майстерністю". Високі рекомендації отримала партнер Оксана Войнаровська, а радника Валерію Савчук було визнано "юристом наступного покоління".

Практика приватних клієнтів визнана виданням найкращою: "ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" має видатного партнера з сімейного права Оксану Войнаровську, яка також займається складними питаннями в сфері податкового планування. Рекомендації отримали партнер судової практики Олег Макаров та партнер практики оподаткування та корпоративного права Олександр Бородкін".

"Під керівництвом Андрія Стельмащука та Віталія Каська в ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" працює потужна практика кримінального права, яка здійснює представництво великих мультинаціональних клієнтів та національних компаній", – зазначається у виданні The Legal 500. Високі рекомендації отримав партнер Віталій Касько.

Практика банківського та фінансового права, “в якій було запроваджено в минулому році нову послугу з фінансування в авіаційній галузі, заслужила повагу завдяки своїй роботі над реструктуризацією боргів та безнадійних позик".

Команда практики корпоративного права / злиттів та поглинань "вважається потужним гравцем на ринку злиттів та поглинань і консультує з корпоративного права велику кількість національних та міжнародних клієнтів".

Виданням було відзначено практику антимонопольного права: "Нещодавно призначена на посаду партнера Анна Сісецька очолює практику ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", яка зосереджується на розслідуваннях зловживань монопольним становищем та узгоджених дій, а також працює в сфері узгодження економічних концентрацій".

Видання The Legal 500 схвально відзначає досвід практики енергетики:"Василь Кісіль і Партнери" мають досвідчених партнерів Олега Альошина, який очолює практику нафтогазової промисловості, та керівника практики альтернативної енергетики Олександра Бородкіна".

Видання також рекомендує практику інтелектуальної власності, яку очолює радник Іларіон Томаров, який відзначений як "юрист наступного покоління".

The Legal 500 – це одне із найавторитетніших міжнародних юридичних видань, яке проводить дослідження протягом 30 років у понад ніж 100 країнах світу.