За юридичної підтримки Василь Кісіль і Партнери група Рамбурс завершила викуп акцій в ПАТ ППР Броварський в рекордний строк

10/06/2019

У червні 2019 р. група компаній Рамбурс за юридичної підтримки Василь Кісіль і Партнери завершила викуп акцій (сквіз-аут) міноритарних акціонерів в ПАТ ППР Броварський. Офіційна процедура розпочалася наприкінці травня. Завдяки злагодженій роботі юридичного радника і команди Рамбурс вдалося надіслати вимогу про викуп акцій до 4 червня 2019 року і скористатися спрощеною процедурою. Таким чином, з початку процедури до зарахування акцій на рахунок заявника вимоги минуло менше місяця.

Юристи Василь Кісіль і Партнери забезпечили юридичну підтримку протягом усієї процедури викупу акцій, зокрема, розробили детальний план для координації дій всіх учасників процедури, підготували необхідні документи та супроводили виконання визначених законом дій.

"Головним викликом цього проекту був час. Після отримання від Клієнта "зеленого світла" на початок процедури залишався тиждень для подання публічної безвідкличної вимоги в межах спрощеної процедури, яка діяла до 4 червня. Ми розуміли, що будь-яка навіть незначна затримка може зірвати весь проект. Але завдяки досвіду наших юристів і ефективній співпраці команди Клієнта ми виконали всі дії вчасно, і акції були оплачені і переведені заявнику вимоги менше ніж за місяць після початку проекту. Це був найшвидший сквіз-аут у нашій практиці", – зазначив Володимир Ігонін, партнер Василь Кісіль і Партнери, керівник практики корпоративного права / M&A.

Над проектом працювала команда ЮФ Василь Кісіль і Партнери у складі юристки Таїсії Асадчих та юриста Артема Шматова під керівництвом партнера Володимира Ігоніна.

Група компаній Рамбурс почала свою діяльність в 1995 році. Сьогодні, це незалежна агропромислова компанія з головним офісом в Києві, Україна. ПАТ ППР Броварський, яке входить в групу, спеціалізується на виробництві індичого м’яса. Окрім цього, діяльність групи компаній Рамбурс зосереджена на експорті зернових культур з портів Чорноморського регіону на ринки Близького Сходу та Північної Африки.