Денис Лисенко - рекомендований юрист у сфері антимонопольного і конкурентного права в Україні згідно з виданням PLC Whіch lawyer?

16/05/2008

Видання PLC Whіch lawyer? вже понад десять років відслідковує найважливіші тенденції юридичної професії; є всесвітньо визнаним і незамінним довідником для юристів і юридичних фірм у більш ніж 100 країнах світу.

У рамках надання кон’юнктурної інформації про провідних юристів, що працюють в основних сферах комерційної практики, отриманої на основі незалежних досліджень, PLC Whіch lawyer? рекомендує компанію "Василь Кісіль і Партнери" як одну з найкращих юридичних фірм України в практиках корпоративного права і злиттів та поглинань, конкурентного і антимонопольного права, а також банківського і фінансового права, керівником яких є партнер фірми Денис Лисенко.

"Пан Лисенко відомий, насамперед, завдяки своїй відмінній кваліфікації в питаннях злиттів і поглинань, має значний досвід у сфері конкурентного права, а також надає консультації з питань державного фінансування", – зазначено у виданні.