IFLR1000 2017 рекомендує «Василь Кісіль і Партнери» у сферах корпоративного та банківського права

17/10/2016

Авторитетне міжнародне рейтингове видання International Financial Law Review 1000 (IFLR1000) дев’ятий рік поспіль рекомендує «Василь Кісіль і Партнери» у сферах корпоративного права та злиттів і поглинань, а також банківського та фінансового права. 

Згідно з дослідженням IFLR1000 2017 року, «Василь Кісіль і Партнери» надає юридичний супровід клієнтам на внутрішніх і міжнародних ринках капіталу. Редакція видання також відмітила, що у березні 2015 року фірма стала учасником робочої групи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України з питань реформування системи управління державним сектором». 

IFLR1000 також відзначає команду з банківського та фінансового права, яка консультувала українського готельного оператора щодо реструктуризації USD 20-мільйонної позики та виступила юридичним радником міжнародної фінансової компанії з мікрокредитування щодо структурування нової послуги та рефінансування кредиту. 

У 2016 році команда з корпоративного права консультувала AWAS з питань продажу та оренди повітряних суден з метою рефінансування, також виступила радником концерну «Нікмас» з питань корпоративної реструктуризації групи, яка налічує понад 30 компаній. Також юристи фірми представляли інтереси української фармацевтичної компанії під час придбання виробничих потужностей у Литві. 

IFLR1000 – міжнародне рейтингове видання, що досліджує діяльність провідних юридичних фірм у галузі фінансового та корпоративного права у більш ніж 120 країнах світу. Дані рейтингу ґрунтуються на рекомендаціях корпоративних юристів, які працюють у фінансових установах та компаніях зі світовим ім'ям, а також на рекомендаціях провідних юристів у різних галузях права. До того ж, факторами для визначення лідерства в тій чи іншій практиці є: складність угоди, інноваційність, якість обслуговування клієнтів та можливість проведення транскордонних операцій.