КМУ призначив Тетяну Бережну, радницю ЮФ Василь Кісіль і Партнери, заступницею міністра економіки України

30/06/2022

17 червня 2022 року Кабінет Міністрів України призначив Тетяну Бережну заступницею міністра економіки. На новій посаді Тетяна буде займатися трудовою реформою, щоби збільшити таким чином приплив інвестицій в Україну, популяризувати легальну занятість і забезпечити ефективність та захист інтересів так званої «армії відновлення» України.

Тетяна Бережна приєдналася до Василь Кісіль і Партнери у 2011 році. З 2019 року ввійшла до складу управлінської команди фірми в якості радниці. Тетяна спеціалізується на національному судовому процесі, зокрема, на податкових, митних та інших судових спорах про оскарження рішень державних органів. Авторитетні міжнародні рейтинги Chambers Europe, Legal 500 та World Tax неодноразово називали Тетяну професіоналом у сфері оподаткування.

Коментуючи своє призначення, Тетяна зазначила: «Це дуже велика честь для мене – приєднатися до команди Міністерства економіки України, робота, візія і роль якого є надзвичайно важливою для Батьківщини у такий буремний час. Мої досвід, здобута експертиза і наснага тепер для України. Дуже вдячна Василь Кісіль і Партнери, Андрію Стельмащуку, нашим клієнтам і партнерам за ці 11 надзвичайно продуктивних і змістовних років роботи в адвокатській сфері».

«У Василь Кісіль і Партнери Тетяна Бережна пройшла шлях від молодшої юристки до радниці. Ми вдячні Тетяні за її внесок у розвиток фірми та практики вирішення спорів. Бажаємо Тетяні не втрачати цілеспрямованості і сміливості, бути незламною духом та втілити задуми, які зроблять Україну кращою», – сказав Андрій Стельмащук, керуючий партнер ЮФ Василь Кісіль і Партнери.