Олег Макаров поділився досвідом розвитку юридичного бізнесу під час круглого столу «Фінансова криза очима юристів»

12/12/2008

11 грудня 2008 року в Прес-центрі «Дело» відбувся круглий стіл «Юридичної газети» та видавництва «Економіка» на тему «Фінансова криза очима юридичних компаній. Шляхи подолання наслідків кризи та тенденції розвитку ринку надання юридичних послуг на 2009 рік». Учасниками заходу стали керівники юридичних фірм України, провідні юристи та представники профільних ЗМІ.

Під час круглого столу були розглянуті питання діяльність юридичних фірм в Україні в 2008 році, в період фінансової кризи та перспективи розвитку ринку юридичних послуг у 2009 році.

Юридичну фірму "Василь Кісіль і Партнери" на заході представляв керуючий партнер Олег Макаров. У рамках круглого столу, присвяченому питанням розвитку і управління юридичним бізнесом в умовах світової кризи, пан Макаров відзначив, що в такий період у найбільш виграшному становищі опиняться ті фірми, які зможуть своєчасно реагувати на запити ринку, що швидко змінюється, і пропонуватимуть своїм клієнтам послуги, які користуються найбільшим попитом, такі як реструктуризація та юридичний аудит.