Розширення партнерського складу Василь Кісіль і Партнери

28/12/2020

З 1 січня 2021 року до партнерського складу Василь Кісіль і Партнери приєднується радниця Валерія Савчук – таке рішення було ухвалене на зборах партнерів фірми.

Валерія Савчук – адвокатка, експертка у сфері праці та зайнятості, а також у вирішенні трудових спорів. Провідні міжнародні рейтингові видання Chambers Europe, Legal 500 та Best Lawyers включають Валерію до переліку провідних юристів України на ринку праці та зайнятості. Валерія очолює Комітет з управління персоналом Європейської Бізнес Асоціації, а також є заступницею Голови Комітету з трудового права Асоціації Правників України. До Василь Кісіль і Партнери Валерія приєдналася у 2011 році.

Валерія Савчук так прокоментувала своє призначення: «Я щиро вдячна колегам і партнерству за визнання та довіру, для мене це велика відповідальність та цікавий новий виклик. Шлях від стажистки до партнерства був непростим та водночас надихаючим. Тому я з радістю продовжу працювати над проєктами, досягати успіху для клієнтів та розвивати практику праці та зайнятості вже в якості партнерки».

«Призначення Валерії Савчук на партнерську позицію – яскравий приклад того, що пройти шлях від стажиста до партнера – це цілком реально, маючи прагнення, здорові професійні амбіції та відповідну “амуніцію” до них», – сказав Андрій Стельмащук, керуючий партнер.