Табір лідерів Ліги студентів у гостях у ЮФ «Василь Кісіль і Партнери»

07/12/2008

5 - 6 грудня 2008 року в м. Києві відбувся Всеукраїнський табір лідерів для членів Ліги студентів АПУ «Студент-правник», під час якого близько 40 студентів-правників з усієї України мали змогу відвідати найвищі органи влади України та поспілкуватися з провідними юристами держави.

Зокрема, в перший день заходу студенти мали унікальну можливість відвідати ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», генерального партнера заходів Ліги студентів АПУ. Старший партнер фірми, Василь Іванович Кісіль, привітав студентів та побажав кожному знайти своє місце в юридичній сфері.

Керуючий партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» - Олег Анатолійович Макаров - також звернувся з привітальним словом до студентів, розповів про історію створення фірми та ознайомив студентів з основними напрямками діяльності фірми.

Старший юрист Оксана Войнаровська виступила з доповіддю на тему можливостей працевлаштування та проходження стажування в фірмі. Після привітальних слів та презентації старші юристи компанії Анна Бабич, Наталя Микольська, Андрій Стельмащук та Михайло Парапан провели екскурсію для студентів по департаментам фірми, детально розповіли про специфіку діяльності кожного з них.

Як відзначили самі учасники табору, такі заходи надзвичайно мотивують та спрямовують студента, допомагають зрозуміти, в якій юридичній сфері вони захочуть працювати в майбутньому. У свою чергу, ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" й надалі підтримуватиме організацію студентських правничих заходів, адже участь фірми у таких проектах не лише сприяє комплексному навчанню кращих студентів-правників України всім аспектам юриспруденції, але й допомагає студентам визначитись із майбутньою спеціалізацією.