Василь Кісіль і Партнери консультують Суспільного Мовника (НСТУ) з питань корпоративного врядування і трудового права

19/02/2024

Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ), український суспільний мовник, приділяє значну увагу вдосконаленню корпоративного врядування в компанії. Зокрема, важливим є питання постійного удосконалення договірного регулювання відносин між компанією та членами Наглядової ради і Правління компанії.

Юристи Василь Кісіль і Партнери оновили трудові контракти членів Правління та розробили проект договору для членів Наглядової ради АТ «НСТУ». У нових договорах враховані вимоги нещодавно оновлених законів про акціонерні товариства, про медіа, а також втілені кращі світові та національні підходи до регулювання трудових відносин і виплати винагород.

Команда Василь Кісіль і Партнери включає партнера Володимира Ігоніна та юристку Ольгу Линник, які консультували з питань корпоративного врядування, а також партнерку Валерію Безпалу та юриста Віталія Мельянкова, експертів з трудового законодавства.

«Актуальні, прозорі, ефективні трудові контракти для правління компанії та для членів і членкинь Наглядової ради  – одна із запорук ефективного корпоративного управління на Суспільному. Дякуємо нашим надійним юридичним партнерам за оперативну, об’ємну та надзвичайно якісну роботу!» – зазначає Дмитро Козлов, член правління АТ «НСТУ», відповідальний за роботу з персоналом.

«Вдячна команді Василь Кісіль і Партнери за компетентність, професіоналізм та ефективну взаємодію під час підготовки договорів з членами органів управління АТ «НСТУ». Якісним показником нашої співпраці є напрацьовані документи, прийняття яких, переконана, стало ще одним важливим кроком у розвитку корпоративного управління Суспільного» – говорить Катерина Поливач, корпоративний секретар АТ «НСТУ».

Володимир Ігонін коментує проєкт так: «Нам було надзвичайно приємно допомогти Суспільному Мовнику вдосконалити корпоративне врядування. НСТУ має прогресивну команду, яка відкрита до впровадження ефективних механізмів для плідної та прозорої роботи органів управління компанії. До того ж, ми щиро захоплюємося контентом Суспільного Мовника».