Василь Іванович Кисіль – гуру української корпоративної і комерційної практики згідно престижного рейтингу юридичних фірм Chambers Europe 2008

20/05/2008

Chambers Europe надає рейтингову оцінку та рекомендації юридичним компаніям Європи, аналізуючи їх потенціал правових знань, професійну компетентність, обізнаність в комерційних питаннях, старанність і виконання зобов'язань перед клієнтами на національному та регіональному рівні. В цьому році дослідження показало, що ЮФ «Василь Кісіль и Партнери» залишається однією з найсильніших в країні з вирішення корпоративних спорів. Більшість респондентів відмічають, що старший партнер Василь Іванович Кисіль є головним надбанням компанії. В основному, думки сходяться на тому, що команда фірми «неймовірно швидко реагує і діє, на диво наполеглива і завзята, а також практична» і те, що фірма продовжує й надалі користуватися «блискучою репутацією».

Добре відомий професор права старший партнер фірми Василь Іванович Кисіль контролює діяльність компанії і, як відмітив один із респондентів, є «еталоном; більшість лідерів юридичного ринку України були його учнями, він і по сьогодні залишається загальновизнаним гуру в цій сфері».