«Василь Кісіль і Партнери» - HR бренд №1

15/07/2016

За результатами опитування «HR бренд юридичної фірми», проведеного «Юридичною Газетою», ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» отримала визнання як HR-бренд №1 на українському юридичному ринку. 

В рамках опитування, інформаційним партнером якого виступила «Ліга студентів АПУ», було проведено анкетування студентів старших курсів та випускників юридичних факультетів. «Юридична фірма мрії», - так назвали ВКП учасники дослідження. На формування HR-бренду юридичної фірми, на думку молодих правників, впливають такі чинники як: спільні цінності, офіційне працевлаштування та «біла» зарплата, хороші взаємини між керівниками та підлеглими, внутрішня система навчання та розвитку співробітників, можливості кар’єрного зростання. 

«Наша фірма дотримується принципу values driven: ми поділяємо єдині цінності, такі як: лідерство, гідність, свобода, відповідальність, розвиток та довіра. Ми чесно і прозоро ведемо бізнес, а наші колеги прагнуть постійного саморозвитку. Якщо випускник юридичного факультету поділяє наші погляди і принципи, вмотивований займатися саме юридичною практикою та володіє бездоганною юридичною англійською – ми ідемо однією дорогою», - зазначила Клавдія Шевелюк, виконавчий директор ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».