"Василь Кісіль і Партнери" консультують Панорама Груп з питань управління та передачі в суборенду першої черги ТРЦ "SKY MALL", розташованого по просп. Ватутіна, 2 у Дніпровському р-ні м. Києва

03/06/2008

ТОВ "Призма-Бета", що входить у групу компаній Панорама Груп, нещодавно підписало із ЗАТ "Дніпровська пристань" генеральний договір оренди першої черги ТРЦ "SKY MALL", розташованого по просп. Генерала Ватутіна, 2 у Дніпровському р-ні м. Києва. Загальна площа першої черги становить близько 38 000 м2, площа до оренди – близько 21 000 м2. Строк оренди – 15 років. Одночасно, Призма-Бета уклала договір суборенди з якірним орендарем ТОВ "О'КЕЙ Україна" – мережним оператором гіпермаркетів "О’КЕЙ" на 15-річний строк, а також ряд договорів суборенди з орендарями торговельної галереї, що входить до складу першої черги проекту.

ЮФ "Василь Кісіль та Партнери" виступають юридичними консультантами по проекту і представляють інтереси Призма-Бета щодо ряду питань, включаючи перегляд і зміну умов інвестування і кредитування гіпермаркета, структурування відносин управління гіпермаркетом, розробки ефективної схеми оренди й суборенд тощо.

Супроводжуючи проект, адвокати ЮФ "Василь Кісіль та Партнери" розробили проект генерального договору оренди й договору суборенди з якірним орендарем і провели переговори із зацікавленими сторонами щодо узгодження їхніх умов; а також підготували типовий проект договору суборенди, зміни до інвестиційного договору й надали інші консультації по проекту.
Юридичний супровід проекту зі сторони ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" здійснює старший юрист практики нерухомості Олександр Бородкін під загальним керівництвом партнера фірми Олександра Хоменко.