Василь Кісіль і Партнери надали консультації Skandinaviska Enskilda Banken AB (Швеція) з питань злиття двох українських дочірніх банків

02/10/2008

02 вересня 2008 року Національний банк України надав дозвіл на реорганізацію АБ «Факторіал-Банк» шляхом його приєднання до ВАТ «СЕБ Банк» на правах безбалансового відділення.

Василь Кісіль і Партнери виступили юридичним радником Skandinaviska Enskilda Banken AB в процесі отримання її дочірніми банками дозволу на реорганізацію від Національного банку України. Зокрема, юристи фірми розробили план реорганізації, консультували з регуляторних питань, з питань корпоративного та трудового права, які виникли в процесі реорганізації, а також підготували пакет документів, що був поданий до Національного банку України з метою отримання дозволу на реорганізацію шляхом приєднання.

У грудні 2007 року Василь Кісіль і Партнери вже консультували Skandinaviska Enskilda Banken AB з питань придбання АБ «Факторіал-Банк».

Команда Василь Кісіль і Партнери включала юристів Юлію Кирпу і Марину Федоренко та була очолена партнером фірми Денисом Лисенко.

Практика банківського та фінансового права Василь Кісіль і Партнери є практикою, що швидко розвивається, яка була рекомендована останніми виданнями провідних міжнародних довідників PLC Which Lawyer? та IFRL 1000.