«Василь Кісіль і Партнери» оголошує про розширення управлінської команди

15/01/2018

Збори партнерів ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» прийняли рішення про призначення старшого юриста Валерії Савчук радником фірми.

Валерія спеціалізується на питаннях трудового права як конфліктного (вирішення трудових спорів, пов’язаних зі звільненням та скороченням персоналу), так і неконфліктного характеру (укладення трудових договорів з топ-менеджерами, працевлаштування іноземних громадян).

Пані Савчук має значний досвід участі у проектах з підготовки та проведення переговорів щодо укладення колективних трудових договорів, складання проектів трудових договорів для топ-менеджменту, юридичного супроводу процесу звільнення та скорочення персоналу, а також вирішення трудових спорів.

З 2015 року Валерія Савчук є членом правління HR комітету Європейської Бізнес Асоціації, з 2016 року – членом робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу до другого читання при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, а також членом ради Комітету Асоціації правників України з трудового права.

У команді «Василь Кісіль і Партнери» Валерія Савчук працює з 2011 року. У 2017 році міжнародний рейтинг Chambers Europe визнав Валерію професіоналом у сфері праці та зайнятості, а всеукраїнське дослідження Ukrainian Law Firms 2017. A Handbook for foreign clients включає пані Савчук до списку рекомендованих юристів практики праці та зайнятості.