Chambers Europe 2016 рекомендує «Василь Кісіль і Партнери» у шести практиках

26/04/2016

«Василь Кісіль і Партнери» здобула визнання авторитетного рейтингового видання Chambers Europe у шести практиках у 2016 році. 

Зокрема, довідник рекомендує фірму у сферах вирішення спорів, нерухомості, праці та зайнятості, оподаткування, корпоративного права/злиття і поглинань, енергетики і природніх ресурсів.  

Практика вирішення спорів багато років поспіль посідає перше місце рейтингу (Band 1). Клієнти рекомендують роботу практики: «Жодна команда не порівняється із командою ВКП». Високі рекомендації отримав партнер Олег Макаров: «Мало хто в Україні має такий значний досвід судової практики», - говорять джерела. Андрій Стельмащук, керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери», відзначений за високий професіоналізм в сфері податкових спорів, а також у кримінальних справах (white-collar crime): «Він має надзвичайно високий рівень юридичної грамотності, а також знань про судовий процес». 

Практика нерухомості традиційно посідає найвищу оцінку (Band 1) Chambers Europe 2016. Високі рекомендації видання отримали партнери Олег Альошин та Олександр Бородкін, керівник практики нерухомості та будівництва.

Перше місце рейтингу фірми (Band 1) здобула практика праці та зайнятості, яку очолює партнер Оксана Войнаровська. «Практика праці та зайнятості має надзвичайно високий рівень професіоналізму», «ВКП має дуже добру, надійну репутацію. Фірма працює за високими стандартами», - говорять клієнти про роботу практики. Про Оксану Войнаровську відгукуються: «вона дуже професійна, водночас привітна та клієнт-орієнтована». 

Високі рекомендації видання отримала практика податкового права на чолі із партнером Андрієм Стельмащуком, який спеціалізується на податкових спорах. Chambers Europe характеризує Андрія як «технічно сильного» професіонала.

Практика корпоративного права/злиттів та поглинань традиційно вважається дуже сильною. Василь Іванович Кисіль, старший партнер фірми, завдяки своєму досвіду та професіоналізму, є знаковою постаттю в сфері корпоративного права (Band S). 

Виданням також відзначена робота практики енергетики та природніх ресурсів на чолі із Олегом Альошиним та Олександром Бородкіним, яка має значний досвід реалізації масштабних проектів. 

Chambers Europe - один із найбільш відомих та авторитетних довідників в галузі юриспруденції, який щорічно проводить аналіз ринків у 52 юрисдикціях. В Україні редакція довідника проводить численні опитування юристів та їх клієнтів, вивчає інформацію по проектах та аналізує тенденції розвитку юридичного бізнесу.