"Василь Кісіль і Партнери" - учасник щорічної конференції Інституту Міжнародної Дистрибуції (2008)

17/06/2008

6-7 червня 2008 року, Турин (Італія). Адвокат ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Наталія Микольська взяла участь у щорічній конференції Інституту Міжнародної Дистрибуції (International Distribution Institute, IDI).

Дводенна конференція в Турині була організована Інститутом спільно з Європейською Асоціацією корпоративних юристів (ECLA), Арбітражною Палатою провінції П'ємонт і Торговою Палатою Турина і була присвячена питанням Інтернету та укладення агентських, дистриб'юторських і франчайзингових договорів.

Інститут Міжнародної Дистрибуції був заснований у 2004 році в Італії практикуючими адвокатами з Італії, Франції, Німеччини, Голландії з метою встановлення тісних зв'язків між юристами, що спеціалізуються на міжнародній дистрибуції, з усього світу з метою обміну інформацією про внутрішнє законодавство про дистрибуцію, правозастосовну практику, а також доктринальними підходами у сфері міжнародного регулювання дистрибуції. Дуже активну роль у роботі Інституту відіграють його члени та регіональні експерти. Сьогодні членами Інституту є понад 150 юристів і адвокатів з більше ніж 50 країн світу.

У роботі конференції взяли участь регіональні експерти IDI, а також понад 100 юристів з більше ніж 10 країн світу. Від імені України на ці збори організаторами були запрошені представники Юридичної фірми "Василь Кісіль і Партнери" в особі старшого юриста Наталії Микольської.

Учасники Конференції відзначили важливу роль Інституту Міжнародної Дистрибуції у формуванні нового покоління адвокатів і юристів, що спеціалізуються в сфері міжнародної дистрибуції та агентування, а також необхідність проведення частіших зустрічей для обговорення актуальних питань галузі.