"Василь Кісіль і Партнери" - учасник V Щорічної правничої конференції

18/06/2008

12-15 червня 2008 року, Донецьк (Україна). Адвокати фірми "Василь Кісіль і Партнери" Андрій Стельмащук та Марія Ніжнік взяли участь у Щорічній правничій конференції АПУ.

Асоціація правників України (АПУ) вже п'ятий рік поспіль проводить правничу конференцію, яка цього року відбулася в м. Донецьку. Це зібрання є одним із найбільш визнаних та авторитетних в Україні серед юристів-вчених та практиків. Цього року конференція зібрала майже 100 представників не лише юридичних фірм, але й корпоративних юристів з усіх кінців України. Юридична фірма "Василь Кісіль і Партнери" традиційно приймає активну участь в конференціях АПУ. І цей рік не став виключенням - на нинішній конференції компанію представляли адвокати Андрій Стельмащук і Марія Ніжнік.

В центрі уваги делегатів були актуальні питання страхового права, проблеми режиму контролю за економічною концентрацією, наслідки вступу України до ВТО, проблеми адміністративного судочинства, практичні аспекти застосування земельного законодавства, захист прав інтелектуальної власності тощо.

Як зазначив учасник конференції Андрій Стельмащук, проведення таких заходів сприяє творчому обговоренню актуальних проблем права та правничої професії, підвищенню кваліфікації правників та обміну провідним досвідом з питань, що становлять інтерес до правничої спільноти, та сприяють дружньому неформальному спілкуванню учасників упродовж насичених роботою днів.