Who’s Who Legal 2016 рекомендує трьох партнерів «Василь Кісіль і Партнери» у чотирьох сферах практики

07/11/2016

Міжнародне рейтингове видання Who’s Who Legal 2016 рекомендує партнерів Олега Альошина, Оксану Войнаровську та Олександра Бородкіна у чотирьох сферах практики.

Олег Альошин, партнер «Василь Кісіль і Партнери» високо рекомендований у сферах енергетики та нерухомості завдяки надзвичайному досвіду та супроводу масштабних проектів.

Олександр Бородкін, керівник практики «Нерухомість та будівництво» відзначений виданням як один із провідних професіоналів у галузі будівництва в Україні.

Оксана Войнаровська протягом семи років поспіль отримує найвищі рекомендації Who’s Who Legal як експерт у сфері праці та зайнятості.

Починаючи з 2007 року юристи «Василь Кісіль і Партнери» регулярно входять до переліку рекомендованих професіоналів Who’s Who Legal у таких практиках як міжнародний арбітраж, вирішення спорів, злиття та поглинання, корпоративне управління, будівництво та нерухомість, енергетика та природні ресурси, праця та зайнятість.

Who’s Who Legal – міжнародний авторитетний довідник у сфері юриспруденції, який з 1996 р. щороку досліджує професійну діяльність понад 17,000 юристів у більш ніж 100 юрисдикціях та надає рекомендації найбільш успішним та впливовим професіоналам у 37 сферах практики.