WTR 1000 2023 рекомендує Василь Кісіль і Партнери

13/02/2023

Міжнародне рейтингове видання World Trademark Review 1000 2023 називає практику інтелектуальної власності Василь Кісіль і Партнери було визнано однією з провідних в Україні.

Дослідники зазначають: «Василь Кісіль і Партнери надають широкий спектр послуг – від реєстрації торговельної марки та отримання ліцензії на об'єкти інтелектуальної власності до боротьби із контрафактною продукцією: вони мають надзвичайний досвід боротьби із паралельним імпортом та відшкодування збитків, завданих внаслідок незаконної діяльності. Вони мають надзвичайну здібність "зареєструвати те, що не реєструється" та працюють з потужними гравцями у багатьох індустріях, від фармацевтики до люксових товарів». 

Керівника практики Іларіона Томарова рекомендовано як провідного юриста у сфері захисту прав на торговельні марки. Його називають «ефективним радником, який розуміє потреби клієнта та завжди має свіжі ідеї та аргументи, подмічаючи непомітні на перший погляд деталі. Він надзвичайно успішний під час судових засідань».

Видання World Trademark Review 1000 визначає провідних професіоналів, які надають юридичні послуги з питань торговельних марок в усьому світі. Рейтинг укладається за результатами дослідження, що охоплює понад 70 юрисдикцій.