WTR 1000 2024 високо оцінює практику інтелектуальної власності Василь Кісіль і Партнери на чолі з Іларіоном Томаровим

12/02/2024

Міжнародне авторитетне видання World Trademark Review 1000 вже 11 років поспіль включає практику інтелектуальної власності Василь Кісіль і Партнери до переліку провідних професіоналів у сфері захисту торговельних марок. Робота команди юристів на чолі з Іларіоном Томаровим отримала високу оцінку рейтинга – Silver. 

Аналітики видання зазначають: «Команда Василь Кісіль і Партнери є визнаним лідером у сфері захисту прав на торговельні марки, а також має значний досвід у питаннях боротьби із сірим імпортом. Досвідчені юристи надають послуги у справах щодо порушення прав інтелектуальної власності».

Іларіон Томаров, керівник практики інтелектуальної власності, радник, отримав високу оцінку дослідників WTR 1000: «Іларіон є надзвичайним професіоналом і надає блискучу юридичну підтримку у складних справах щодо захисту торговельних марок. Він заповзятий та орієнтований на результат».

Видання World Trademark Review 1000 щороку визначає провідних професіоналів, які надають юридичні послуги з питань торговельних марок в усьому світі. Рейтинг укладається за результатами дослідження, що охоплює понад 70 юрисдикцій.