Старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Андрій Стельмащук - головний суддя на Всеукраїнських змаганнях з адміністративного права та процесу

16/12/2008

12-13 грудня 2008 року в  Запоріжжі відбулися I Всеукраїнські змагання з адміністративного права та процесу, організатором яких виступила Ліга студентів АПУ.

У змаганнях взяли участь 13 команд з різних вищих учбових закладів України. Під час імітованих судових дебатів учасники у якості сторін адміністративного процесу надавали обґрунтування позиції тієї сторони, інтереси якої вони представляли, висловлювали свою думку стосовно правової кваліфікації спірних правовідносин, наводячи аргументи, які ґрунтуються на матеріалах справи, принципах та положеннях законодавства України.

Оцінювання учасників змагань здійснювали практикуючі юристи: адвокати, судді адміністративних судів, представники органів державної влади. Суддівську колегію фінальної частини змагань очолював старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» - Андрій Стельмащук.

Головна мета дебютного для організаторів та генерального партнера (ЮФ «Василь Кісіль і Партнери») заходу - забезпечити набуття та вдосконалення майбутніми юристами навичок практичного застосування здобутих теоретичних знань у сфері адміністративного права та процесу, стимулювання молодих правників до глибокого і системного опрацювання законодавства, розвиток ораторських здібностей студентів-правників.