Арбітражний інститут Стокгольмської торгівельної палати ділиться досвідом ведення справ у міжнародному комерційному арбітражі

10/12/2008

З 1 по 3 грудня 2008 року в м. Києві пройшов практикум на тему "Практичні питання ведення справ у міжнародному комерційному арбітражі". Практикум, який організував інститут Стокгольмської торгівельної палати, поєднував у собі як лекційні заняття і презентації практикуючих фахівців у сфері міжнародного арбітражу, так і інсценований арбітражний процес. У практикумі взяли участь представники PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young, Baker&McKenzie, Fozzy, Kyivstar GSM, Російське радіо Україна, Української гірничо-металургійної компанії, ІСД та інших компаній.

Старший радник ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Тетяна Сліпачук не тільки модеруровала практикум і була доповідачем, але й виступила керівником групи відповідачів у рамках інсценованого арбітражу. Раніше подібний семінар за її участі проходив у жовтні 2008 року в Мінську (Білорусія). У 2009 році проведення практикумів заплановане в Баку (Азербайджан), Алмати (Казахстан) і Бішкеку (Киргизстан).