Chambers Europe 2020 рекомендує Василь Кісіль і Партнери

13/03/2020

Chambers Europe 2020 рекомендує Василь Кісіль і Партнери у таких сферах права: корпоративне право/злиття та поглинання, вирішення спорів, міжнародний арбітраж, кримінальне право, праця та зайнятість, нерухомість та оподаткування.   

Практика праці та зайнятості займає найвищі позиції рейтинга починаючи із 2010 року. Клієнти говорять: "Ми залучаємо Василь Кісіль і Партнери до найскладніших справ, і у всіх випадках вони допомагають нам знаходити рішення". Видання відзначає партнерку Оксану Войнаровську та радницю Валерію Савчук.

13 років поспіль провідні місця Chambers Europe посідає практика вирішення спорів. Дослідники дають високі рекомендації Андрію Стельмащуку, керуючому партнеру Василь Кісіль і Партнери: "Він має дуже зважений підхід до вирішення проблем".

Практика нерухомості на чолі із партнером Олександром Бородкіним отримує високі позиції рейтинга та схвальні відгуки клієнтів: "Василь Кісіль і Партнери зробили дуже якісну роботу не лише з точки зору юридичних консультацій, але і як посередник та кваліфікований комунікатор".  Олександр Бородкін "орієнтований на справу, конструктивний і дуже спокійний", - говорить клієнт.

Команда корпоративного права/злиттів та поглинань отримала рекомендації видання завдяки значному досвіду у питаннях корпоративного управління та корпоративних реструктуризацій. Партнер Володимир Ігонін "орієнтований на клієнтів та послідовний у задоволенні їхніх потреб", - зазначають дослідники. 
 
Chambers Europe відзначає професійну команду практики податкового права на чолі із партнером Андрієм Стельмащуком. Також дослідники відзначають радницю Тетяну Бережну: "Вона відкрита, комунікабельна та завжди дотримується термінів виконання".

Визнання рейтинга отримали партнер Олег Альошин та очолювана ним практика міжнародного арбітражу.  Багатообіцяючим юристом визнано юристку Василину Одноріг за активну участь у складних арбітражних проектах.

Практика кримінального права отримала високі рекомендації рейтинга завдяки стрімко зростаючій присутності на ринку.

Chambers Europe - один із найбільш відомих та авторитетних довідників в галузі юриспруденції, який щорічно проводить аналіз ринків у 52 юрисдикціях. В Україні редакція довідника проводить численні опитування юристів та їх клієнтів, вивчає інформацію по проектах та аналізує тенденції розвитку юридичного бізнесу.