II Всеукраїнський з'їзд третейських суддів обирає старшого радника ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Тетяну Сліпачук заступником Голови Третейської палати України

03/11/2008

31 жовтня 2008 року в м. Києві відбувся Другий Всеукраїнський з'їзд третейських суддів. На порядок денний з'їзду, в якому взяли участь 73 делегати, було винесено питання щодо оцінки діяльності Третейської палати України (ТПУ) та перспектив розвитку третейського судочинства.

Третейська палата України відіграє значну роль у третейському самоврядуванні. До її повноважень входить представництво та захист соціальних і професійних прав та інтересів третейських суддів та третейських судів; здійснення методичної та видавничої роботи; аналіз практики правозастосування третейських судів та інші повноваження, визначені Всеукраїнським з'їздом третейських суддів.

Всеукраїнський з'їзд третейських суддів обирає членів Палати та її голову терміном на три роки. Цього року заступником Голови Третейської палати України було обрано старшого радника ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», керівника практики міжнародного арбітражу Тетяну Сліпачук.