Зустріч із заступником ДПАУ Василем Регурецьким

25/12/2008

22 грудня 2008 року в готелі «Прем'єр Палац» у рамках діяльності Американської Торговельної Палати відбулася зустріч із заступником Глави ДПАУ – Василем Регурецьким. ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» представляла Владислава Мотренко, юрист корпоративного департаменту.

Заступник Глави ознайомив присутніх з основними тенденціями в адмініструванні податків, виконанні плану податкових зборів і пріоритетами діяльності ДПАУ в 2009 році. Зокрема, присутні були проінформовані про плани по введенню податку на нерухомість, підвищення ставок акцизного збору й інші фіскальні заходи. Також у ході зустрічі розглядалося питання про проблеми застосування Конвенції про уникнення подвійного оподатковування між Україною й Нідерландами. Василь Регурецький повідомив, що ДПАУ веде активні переговори зі своїми голландськими колегами з даного питання і їхні результати знайдуть відображення в новому податковому роз'ясненні.

Участь ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» у заходах за участю представників органів державної влади спрямовано на одержання з першоджерел інформації про зміни в державному регулюванні економіки країни й наданні своїх пропозицій з метою поліпшення інвестиційного клімату в Україні.