Старший юрист ЮФ «Василь Кисиль и Партнеры» Наталия Мыкольская выступила с докладом на Food Industry Forum`08

30/10/2008

29 жовтня 2008 року в м. Києві у рамках щорічної виставки World Food Ukraine – 2008 відбувся Щорічний Форум «Вектори розвитку ринку продуктового рітейлу».

Основну увагу Форуму було приділено питанням стану ринку виробництва та роздрібної торгівлі продуктами харчування в Україні, тенденціям його розвитку, аналізу наслідків вступу України у СОТ, державного регулювання, а також перспективам роботи в нових умовах, пов’язаних зі світовою фінансовою кризою.

Старший юрист «Василь Кісіль і Партнери» Наталя Микольська, яка має значний досвід у сферы міжнародної торгівлі та представлення клієнтів у торгівельних розслідуваннях, була запрошена виступити із доповіддю на тему: «Заходи зовнішньоторгівельного захисту національного товаровиробника – правила СОТ та законодавство України».

У своїй доповіді пані Микольська детально зупинилася на цілях та методах торгівельного захисту національного товаровиробника, дозволених СОТ, сфокусувавши увагу на спеціальних, антидемпінгових та антисубсидиційних розслідуваннях. Наталя також особливу увагу приділила правилам ініціювання та проведення вказаних торгівельних розслідувань та вживання відповідних заходів, за їх результатами, відповідно до законодавства України. Презентація пані Микольської викликала значний інтерес учасників Форуму.